skip to Main Content

Kylling wok pepper teriyaki               

4 personer

500 gr Kylling fillet eller lår uten skinn – kuttet i strimler

1 hode Broccoli kuttet i buketter

1 stk Løk strimlet

1 stk Paprika kuttet i store biter

20 gr Ingefær revet 

2 fed Hvitløk – grov kuttet

2 stk Gulrot skivet

200gr Pepper teriyaki

Begynn med å woke løk, broccoli og gulrot, la det steke på høy varme i 2 min

Hell grønnsakene over i en skål og varm opp woken igjen. 

Tilsett kylling bitene og fres til de har fått fin farge. Rør av og til men ikke for mye.

Så tilsettes hvitløken, ingefær 

Ha over pepper teriyaki´en og la den glasere kyllingen. Tilsett så grønnsakene uten vesken som har rent av dem.

Fjern fra varmen og til sett fersk kvernet pepper og friske koriander blader.

Server med det samme.

Back To Top
×Close search
Search