Grillede grønnsaker med yuzu miso
4 personer
400gr Sesong grønnsker som asparges, løk, paprika, cherry tomat, squash, mais, aubergine, kål, broccoli.
(hjerte salat og avocado)
200gr yuzu miso
50 gr pistasj nøtter
Salt
Pepper
Nøytral olje
Kutt store grønnsaker som løk, paprika, squash, mais aubergine, kål og broccoli i skiver eller passe biter. (skjær kålen i skiver men behold litt av stilken på hver skive så den holder sammen)
Asparges og cherry tomat beholdes hele (kutt den nederste delen av aspargesen av da den kan være litt trevlete)
Pensle grønnsakene med nøytral olje og ha på salt og pepper.
Start å grille med faste grønnsaker som må kokes helt gjennom, som løk og mais, deretter broccoli, aubergine, paprika, squash og kål. Til slutt grilles tomat og asparges.
Grønnsakene trenger ikke grilles helt gjennom da rest varmen vil gjennom varme dem og de bør ha litt «crunch» i seg
Anrett alle grønnsakene på et stort fat, ha YUZUMISO over og hakkede pistasj nøtter. pynt gjerne med friske urter som koriander eller basilikum