skip to Main Content

Grillede grønnsaker med yuzu miso                 

4 personer

400gr Sesong grønnsker som asparges, løk, paprika, cherry tomat, squash, mais, aubergine, kål, broccoli.

(hjerte salat og avocado)

200gr yuzu miso

50 gr pistasj nøtter 

Salt

Pepper 

Nøytral olje

Kutt store grønnsaker som løk, paprika, squash, mais aubergine, kål og broccoli i skiver eller passe biter. (skjær kålen i skiver men behold litt av stilken på hver skive så den holder sammen)

Asparges og cherry tomat beholdes hele (kutt den nederste delen av aspargesen av da den kan være litt trevlete)

Pensle grønnsakene med nøytral olje og ha på salt og pepper.

Start å grille med faste grønnsaker som må kokes helt gjennom, som løk og mais, deretter broccoli, aubergine, paprika, squash og kål. Til slutt grilles tomat og asparges. 

Grønnsakene trenger ikke grilles helt gjennom da rest varmen vil gjennom varme dem og de bør ha litt «crunch» i seg

Anrett alle grønnsakene på et stort fat, ha YUZUMISO over og hakkede pistasj nøtter. pynt gjerne med friske urter som koriander eller basilikum

Back To Top
×Close search
Search