skip to Main Content

Panne stekt uer med grønnsak ragu og YUZUMISO

For 4 personer  

600-800 gr uer filet (kuttet i 4 porsjoner)

150gr grønn squash

200gr løk

1 boks hakkede tomater

1 stk paprika

150gr aubergine

200gr YUZUMISO

Kutt alle grønnsakene i terninger og ha de i en gryte med nøytral olje på medium varme og la de svette av seg vesken og bli myke

Tilsett så de hakkede tomatene og la det hele koke under lokk på medium lav varme i 15 min

Ha i 4 spisesjeer YUZUMISO

Smak til med salt og pepper

Ha salt og pepper på fisken og stek den på høy varme først til den har fått gyllen farge, skru så ned varmen og snu fisken, la den steke i 6-8 min til den er gjennomstekt.  

Anrett fisken på grønnsakene, fordel resten av YUZUMISO på toppen av fiskestykkene. 

Back To Top
×Close search
Search